No, účet jsem si udělal tak před dvěma roky po dohrání TWD jenom kvůli tomu abych mohl hlasovat v anketách, které mohly být součástí diskuze. Bohužel tuhle vychytávku už zrušili. Aktivní jsem zhruba rok a půl, předtím jsem jen četl diskuze a tak. Jo, lidi jsou tu většinou fajn, ale zůstal bych dál od TWD sekce, tam se furt někdo hádá.
Eh, Grumpy je Grumpy, já ho nezměním. Ale tak dobře, pokud se něco podobného stane v budoucnu, tak si s ním promluvím. (Teda jestli ten vtípek nebude moc urážlivý )
Mimochodem, jak dlouho člověk je na fóru můžeš shlédnout v profilu. :P
V pohodě, bylo mi to hned jasný.
Myslel jsem přímo TFTB sekci no, zbytek fóra v podstatě nenavštěvuju, přestože sem TWD a TWAU hrál. A i… more tady jsem vlastně dlouho jen pozoroval, asi dva měsíce, než jsem nakonec začal trochu postovat... Můj první post byla prosba o vysvětlení dramatu kolem Ep 4. Ale zůstal jsem a rozhodně nelituju, lidi jsou tu super. Jak dlouho už tady na fóru vlastně seš?
Jinak je to trochu offtopic, ale měl bych menší prosbu... Včera tu bylo zbytečný drama kolem pár blbejch fórků (my face when my friend ships rhysha apod.), které se Grumpyho nějak nadmíru dotkly. Nemůžu moc pochopit proč, každopádně kdyby to snad někdy zas vyplavalo na povrch a on byl z toho nesvůj, tak mu zkus prosím vysvětlit ať nebere všechno tak vážně. Sice si tu z vás občas děláme srandu, ne že ne, ale nikdo to vážně nebere, máme váš všechny rádi.
A proč že to píšu zrovna tobě? Inu vím, že seš vedle dost aktivní a hlavně jako Čech víš, že vti… [view original content]
Comments
am i?
whateva u guys have no swag anyway
how about some biscuits then
No, účet jsem si udělal tak před dvěma roky po dohrání TWD jenom kvůli tomu abych mohl hlasovat v anketách, které mohly být součástí diskuze. Bohužel tuhle vychytávku už zrušili. Aktivní jsem zhruba rok a půl, předtím jsem jen četl diskuze a tak. Jo, lidi jsou tu většinou fajn, ale zůstal bych dál od TWD sekce, tam se furt někdo hádá.
Eh, Grumpy je Grumpy, já ho nezměním. Ale tak dobře, pokud se něco podobného stane v budoucnu, tak si s ním promluvím. (Teda jestli ten vtípek nebude moc urážlivý )
Mimochodem, jak dlouho člověk je na fóru můžeš shlédnout v profilu. :P
k so get the fuk out
YES
ur proof pls
ill bring you back to life just to make you choke on them too
im already out u skrubs
fuk awf
WHATEVER I GIVE YOU YOU'RE JUST GONNA SAY I MADE IT UP
you're still in the thread
u first
see ya next time, Wolf. hopefully when you are badder
i thought my husband was the father but okay he'll get over it
this thred suddenly became very annoying
c u soon, guys
I'll always love you bae
More cuteness See, this is what the thread needs.
see guys? and now you're making John go away! Goddamn it...
I can't believe it took me this long to draw them as axolotls ;D
so is this confirmation kawaiii's the father?
pls i need it
someone COOL, finally
when you're sinking further into the depths of lurking because there's nothing you can say about these arguments
bro, where are you going
It's a cute AU Just imagine HJ as an axolotl. :P In that final scene of episode 4. Scary.
C'mon guys...
Oh shit I thought that was some creepy ass monster for a sec.
im not hugging haters
They are the ones not in the squad, they have to get their facts straight.
Okay, hugs for everyone xD
there's a difference between hate and taking a side ;p
this THIS is a true brother
learn from him, guys
Yeah me too.
c ya later, this is 2 edgy
no you're just a hater ;-;
enter link description here
do u have a grudge against me now ;_;
ya ;_______;
i like to keep the mystery
there is not much I can do then is there?
I apologize for not taking your side. Feeling better? ;_;